fredag 26 mars 2010

Vichy Laboratories - Nyheter

Nu har det kommit en massa sköna nyheter från Vichy!Från vänster (blå tub): Liftactiv retinol HA night - En nattkräm som ska vara revolutinerande inom antirynkt och innehåller två former av HYALURONSYRA. Förpackningen är spetsig för att förenkla doseringen och den riktar sig till kvinnor 30+
Pris: ca 359 kr och lanseras i april på apotek.

Fotcremen (den med foten såklart): Podexine fotvård, en nyhet för Vicy.
Serien består av 4 produkter och på bilden ser ni Reconditioning care for dry feet - en mjukgörande creme till torra fötter.
Serien innehåller också en exfoliering, mjukgörande creme för hälsprickor och en antipersirantcreme mot fotsvett (aha! julklappstips? ^^)
Alla produkter säljs på Åhlen och på Doc Morris.
Pris: 99-139 kr.
I mitten (stor tub): Anti-strech mark creme. Alla har väl vart med om dessa jäkla bristningar i huden som påpekar att man antingen håller på att bli jäkligt tjock eller att man snabbt är påväg åt andra hållet. Efter ett tag blir ju märkena vita, men syns ju ändå. Jag hade ingen koll på att det fanns Anti-strech mark krämer annat än för dem som är gravida, men hurra! Denna kräm ska både förebygga och motverka bristningar i huden. Men man måste använda den ganska ofta och länge för att få resultat. Minst 1-2 gånger om dagen i 3 månaders tid.
Men vaddå - har jag nått annat för mig? =)
Pris: ca 339 kr, finns på Åhlens Apotek.

Brun tub + förpackning som ligger:
Capital Solei Brun-Utan-Sol lotion och Brun-Utan-Sol servett. BUS produkter kan verkligen vara allt från heaven to hell. Lukt, konsistens, resultat - ska det bli brunt? ska det bli orange?, hand-och fotsule missfärgning osv. Det ska bli jättespännande att testa dessa och se var de hamnar på skalan! Återkommer med en analys!
Pris: Tub - 159kr, servett 29kr.

Sista tuben - Sista nyheten:
Hårborttagning! Gött att det finns nåt annat än Weet som luktar skiit. Också en nyhet från Vichy - Hair removal creme. Ska avlägsna hår utan att irritera. Innehåller Vichy källvatten och mandelolja. Ska definitivt testas redan idag!
Pris: ca 159kr Åhlens Apotek, Doc Morris och ICA Cura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar