torsdag 12 november 2009

SPAbanken, blogg we like!


Här på redaktionen hinner vi läsa många bloggar och har lärt oss sålla ut the good from the bad. En unik blogg är spabanken.se, där Heidi Rovén skriver om ALLT omkring SPA.
Denna kvinnar verkar ha ett helt fantastiskt liv, där hon reser världen runt och provar behandlingar. Hon vet vad hon snackar om.

Här är ett utdrag från hennes blogg:

"Fram seglade plötsligt två vänliga terapeuter med varsin bricka med goda smoothies och hälsoshots på, ”som plåster på såren för att det inte hade blivit exakt som vi tänkt”, och det dök upp både en och två Birka-klädda med städtrasor och skräpsök i blicken! Hm…kan ryktet ha spritt sig så snabbt om mitt första blogginlägg? Kanske. Eller så kanske - merparten - av de anställda faktiskt helt enkelt har riktigt bra känsla för god service!Resten av vistelsen blev i alla fall superduperhärlig! Vi sörplade våra smarriga jordgubbssmoothies i vilstolar med havsutsikt, badade och ångade oss varma i den fuktmättade (och kanske lite väl heta) bastun. Sen var det dags för våra behandlingar. Min terapeut måste slagit rekord i hur mycket vård och njutning man kan få in på en halvtimme, hon gav ett mycket kunnigt intryck och hade dessutom glimten i ögat och kunde skoja och vara lite rolig utan att det blev fel (det var bara charmigt). Min sambo var lika nöjd han. Helt salig klev han ut från en välbehövlig knutupplösare där heta stenar och kunniga nypor bearbetat sig igenom hans kropp. Att han dessutom fick med sig flera bra råd och några produktprover tyckte han var toppen.Så som vanligt när jag gått på en liten nit någonstans och påpekat det; nu om någonsin borde det väl vara tryggt att åka på spakryss med Birka Paradise! Golvet lär förhoppningsvis skina av renhet och poolen vara fräsch, kan man hoppas i alla fall. Och om det inte skulle vara så får ni väl återkomma hit med en kommentar. "

http://www.spabanken.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar