Det började lite sofistikerat i en sekelskiftsvåning på östermalm. Vi hälsade artigt på varandra och tog i hand.
Förrätten var nått av det godaste jag någonsin har ätit. Bröd från Valhallabageriet i kombination med all dess läckerheter från Chez Alberts. (FRANSKA delikatesser, smarrigt värre!)
Efter den fantastiska förrätten dök huvudmålet upp - Paella! Saffransdoftande, full av färsk scampi, kycklingklubbor och musslor! Our boss is a good kock!
Innan sista gaffeln var uppäten stod den "lilla" bålskålen på bordet. Sangria för ett helt kompani...eller lagom till 3tjejers redaktion!
Här demonstrerar redaktör Kristina hur man använder en bålslev. Designern Magnus tittar koncentrerat på.
Chefen Tony demonstrerar sina bål-slevs-färdigheter.
Chefen Tony demonstrerar sin Ted Gärdestads look.
Och så eeeeen gång till:
Jennifer: Vi saknade dig HELA kvällen! Vi hade tillockmed en tyst sekund för dig under middagen i din ära. Ba så du vet!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar