fredag 4 december 2009

Studio Secrets

Back -and front stage!


Den sprillans nya, urläckra, utbildande, proffsiga, lätthanteriga sminket från L'oreal Paris gör att varenda tjej kan bli ett makeup proffs!

Supermodellen Linda Evangelista och MakeUpartisten James Kaliardos ligger bakom den nya lanseringen Studio Secrets. Det är Linda Evanlelista som efter sin gedigna tid i branchen avslöjar sina knep och hemligheter. Produkterna har samma kvalitétsinnehåll som de produkter som utbildade makeupartister använder sig av. Trots den höga kvalitén riktar sig Studio Secret till den "breda massan" och med sina instruktioner och färgskalor ska alla kunna sminka sig som riktiga experter.

3tjejer.se var på lanseringen och håll för guds skull utkik på 3tjejer.se för det kommer en massa coola inslag upp med bilder från catwalken och hela eventet! På visningen gick modeller från Mikas som var sminkade av tre av sveriges bästa makeupartister; Kristina Kullenberg, Kajsa Svanberg och Theresa Grundin! Modellerna fick dagen till ära bär House of DAGMAR kanonfina kläder, vårsäsong 2010!

Här kommer lite sneak prewiev bilder ifrån gårdagskvällen! Titta och NJUUUUT!

Underbara, vackra och strukturerade Maria Johannesson från L'oreal - tack för allt!

Sturecompaniet by night!

Just det, mitt i all focus på det nya, coola sminket visade det sig att märlet L'oreal fyller 100 år i år. En mycket snygg gamling måste jag säga!




En av de läckra brudarna från Mikas visar upp en snygg sminkning!


Linda Evangelista var närvarande men bara bildligt talat! Denna pelare lyckades jag dessutom snubbla, backa och störta in i ett antal gånger under kvällens gång.


Goodiebags - En sminksugen flickas våta dröm! Och vilka goodiebags sen! Ni lär ju vara avundssjuka efterssom Studio Secrets inte lanseras i butik föräns i FEBRUARI 2010!!! Mohahahaaaaa!


Linda Sundblad uppträdde och sjöng vackert om rengbågar. Att addera livemusik till en snygg catwalkshow tillförde en hel dimension av läckerhet!









SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! SMINK! =)=)=)



Se så läckra färger! Blir man inte glad i hjärtat, så säg??






Ebba Althini bjöd på ett bra och informativt pressmöte! Och snygg var hon också! Värsta modellen!




Bilder från catwalken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar