fredag 18 december 2009

SprayTan - Vi är fans!

Igår var det en oerhört cool dag att vara redaktör på 3tjejer.se!

Jo, vi fick en SPRAYTAN!
Vi blev varmt mottagna på Hötorgskliniken på Tunnelgatan 1 här i Stockholm av Jessica Bengtsson. Hon berättade i detalj hur en spraytanning går till - såklart kan NI också ta del av den intervjun HÄR på 3tjejer.se efter jullovet!

Efter intervjun så var det dax för tre fnittriga och lite nervösa tjejer att strippa av sig alla kläder, sätta upp hår, ta bort smink och smörja in tånaglar, handflator och armbågar med hudlotion för att färgen inte ska fastna och bli gul just på de områderna.

Sedan får man ställa sig på ett par pappersservetter i en stor, svartkaklad duschkabin och Jessica ger hela tiden tydliga instruktioner hur man ska göra med kroppen för att hon ska kunna spraya ett jämt lager.

"Händer på huvudet"
"Fötter ut"
"Armar ner, händer fram"
"Armen ut, handen som en klo"
"Håll andan och blunda på 3"

Det var som ett stillsamt workoutpass.

Vår coola fotograf Tess och Jessica var de enda som var anständigt klädda. Alla andra brudar var mer eller mindre topless. Det såg oerhört roligt ut under inspelingen när 3 halvnakna babes spinger runt och håller reflektorskärmar, lindar upp sladdar, kollar ljud och kamera och gör sådant som man gör på en inspelning - fast utan kläder på =)

Här kommer en bild från dagen efter - jag valde ändå den "solkyssta" färgen, rätt bra resultat va? =)

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det kul att alla kan bli härligt gyllenbruna nu!! Snabbt och enkelt!! Driver själv ett Mobil spray tan företag och mina kunder sträcker sig ända upp åren 70 + !! Underbart att göra alla vackra..!

    SvaraRadera